Legion / Легион 2010

2010 настъпи със страхотен фантстичен екшън на Скот Стюърт. В него, Господ вече е загубил вярата си в цялото човечествто. Поради тази причина, Той решава да унищожи всички хора. За целта е съставен Легион от ангели, които трябва да свършат тази мръсна задача. От редиците единствено Архангел Михаил е решен да спаси човечеството и се застъпва за него. Оказва се, че на Земята е новият, още нероден месия. Първата задача на ангелския Legion е да намери жената и да я убие, за да не се роди детето. Тя е сервитьорка в пустинята. Когато ангелите най-накрая откриват закусвалнята, където работи момичето, започва една безмилостна и яростна битка, която ще реши съдбата на всички хора по света - дали ще имат нов месия, или ще бъдат избити до един.

Prince of Persia: The Sands of Time / Принцът на Персия: Пясъците на времето 2010

Помните ли "Карибски пирати"? Един оит най-касовите филми в историята? Сега творческият екип, който го е създал, ръководен от Walt Disney Pictures и Джери Брукхаймер, представят един съвършено нов и изпълнен с действие екшън, чието създаване е вдъхновено от една... игра! А именно "Принцът на Персия: Пясъците на времето" или както ни е по-известна - Prince of Persia: The Sands of Time. Това епично приключение ще ви отведе в далечните земи на Персия, където принц и принцеса сдвояват своите сили, за да не позволят на злото да победи. За целта, освен да победят лошите, те трябва да опазят и една изключително ценна кама, която е дарена на хората от боговете. Ценното при нея е, че който я притежава, разполага с мощта да връща времето назад, а по този начин, може да получи и власт над целият свят.

Inception / Генезис 2010

Опитния крадец Дом Коб е един от най-опасните в своя занаят. Той знае как да извлича ценна информация и тайни от подсъзнанието на заспалите хора. Заради това умение, той е много търсен от различни институции за корпоративен и промишлен шпионаж. Той обаче постига такава слава, че единственият му изход е да се превърне в беглец, като всичко, което е обичал му е било отнето. В Inception се разказва за една последна поръчка, която той поема и ако я изпълни, тя ще му върне живота. Дом, обаче трябва да осъществи невъзможното - Генезис. Той трябва да направи точно обратното - не да извлече тайната, а да я насади в един болен мозък, като така осъществи най-перфектното престъпление. Нищо, обаче не може да подготви Коб и екипът му за срещата с един от най-опасните хора на света.

Avatar / Аватар 2009

Това е най-касовият филм на всички времена. В него ще разгледате отблизо историята на Джейк Съли. Той е бил морски пехотинец, но вече не се занимава с това защото е парализиран. По ирония на съдбата, той трябва да участва в проект на планетата Пандора, защото само той може да замени починалият си брат близнак. Планетата е населена със странни човекоподобни същества, които трябва да бъдат изгонени, за да се построи мина за "унобтаниум"- най-ценното вещество на планетата. За да се смеси с тях, учените създават Аватар. Чрез този Avatar, той контролира дистанционно същество, приличащо досущ на обитателите на планетата. Дали Джейк Съли ще ги изгони или напротив, ще заживее с тях? Вижте сами!